Σημαντικά ήταν τα ευρήματα των αστυνομικών αρχών κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης πού ξεκίνησε τοπ πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, σε χωριό του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο.
Η αξιοποίηση των πληροφοριών που είχε στη διάθεσή του το ΤΑΕ Ρεθύμνου έφεραν στο φως τέσσερα πιστόλια, πολεμικό τυφέκιο, τρεις χειροβομβίδες, δύο κυνηγετικά όπλα καθώς και πλήθος φυσιγγίων (πάνω από 700) τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών τόσο σε κοτέτσι όσο και σε σπίτια.


(Τα όπλα που βρήκαν οι αστυνομικοί)
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άνδρες 64 και 30 ετών, στενά συγγενικά πρόσωπα.

(Από τα ευρήματα των Αστυνομικών)
Στην επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας επιστρατεύτηκε ακόμα και κλειδαράς για να ανοίξουν χώροι, συμμετείχαν αστυνομικοί από το ΤΑΕ Ρεθύμνου, την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου αλλά και αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Ξεψύχησε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου ο 52χρονος
Κατέσχεσαν σε νυχτερινό κέντρο, έναν τόνο ποτά-μπόμπες (βίντεο)
Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 81χρονος που πυροβόλησε τον 36χρονο