Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Εθελοντικές Αιμοδοσίες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

αιμοδοσια
 clock 14:49 | 11/06/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Η 14η Ιουνίου, έχει καθοριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας και με βασικό στόχο τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, οι προγραμματισμένες  δράσεις του Κέντρου Αιμοδοσίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τα Τμήματα Αιμοδοσίας των νοσοκομείων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης τη φετινή χρονιά είναι οι ακόλουθες: 

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015
Σταθμός Αιμοδοσίας ΓΝ Χανίων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Αγ. Ιωάννης» θα πραγματοποιήσουν εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων.
Σάββατο 13 Ιουνίου 2015
Ο σταθμός Αιμοδοσίας του ΓΝ Αγ. Νικολάου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καλού Χωριού θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στο Καλό Χωριό.
Κυριακή 14 Ιουνίου 2015
Το Κέντρο Αιμοδοσίας Γ.Ν. Ηρακλείου «Βενιζέλειο», σε συνεργασία με την ΕΠΣΠ και την Περιφέρεια Κρήτης θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στην Πλ. Ελευθερίας από 9.00 πμ. -13.30 μ.μ. 
Ο Σταθμός Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «ΑΙΜΑΤΙΚΡΙΤΗΣ» θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στη Λόντζια από 9.00 π.μ.-13.00 μ.
Ο Σταθμός Αιμοδοσίας του ΓΝ Ρεθύμνου σε συνεργασία με την ομάδα ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στο Ρέθυμνο.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis