Κρήτη

Κρήτη: Το Ενετικό Λιμάνι... χάθηκε στην ομίχλη - Υπέροχες εικόνες

haniaomihli8.jpg

Εξαιρετικές φωτογραφίες αλλά και ένα υπέροχο βίντεο με το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων χθες βράδυ να έχει μετατραπεί σε ένα θολό τοπίο εξαιτίας της ομίχλης, δημοσίευσε ο χρήσης Chania Crete by Nikos. Όπως θα δείτε κι εσείς, το σκηνικό είηαι μαγικό και φάνηκε να αρέσει σε πολλούς. 
Άλλωστε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είτε με το κινητό τους είτε με τη φωτογραφική τους μηχανή, απαθανάτιζαν την, σπάνια για την Κρήτη, ατμόσφαιρα.
 

haniaomihli9.jpg

haniaomihli9.jpg, by gpapadakis

haniaomihli7.jpg

haniaomihli7.jpg, by gpapadakis

haniaomihli6.jpg

haniaomihli6.jpg, by gpapadakis

haniaomihli5.jpg

haniaomihli5.jpg, by gpapadakis

haniaomihli4.jpg

haniaomihli4.jpg, by gpapadakis

haniaomihli3.jpg

haniaomihli3.jpg, by gpapadakis

haniaomihli2.jpg

haniaomihli2.jpg, by gpapadakis

haniaomihli.jpg

haniaomihli.jpg, by gpapadakis

Παραμένει η σκόνη
Ευνοικές  παραμενουν οι συνθηκες σχηματισμού ομίχλης και για τις επόμενες ημέρες. Η μεταφορά σκόνης παραμένει πραγματικά σε πολύ χαμηλά επίπεδα, συγχέεται όμως λόγω και των προηγούμενων ανακοινώσεων, με τον σχηματισμό της ομίχλης που προέκυψε λόγω των ιδιαιτέρως ευνοικών συνθηκών στα βόρεια τμηματα του νησιού μας. Ακόμη και τις νυκτερινές ώρες που η ομίχλη εμφανίζει μια κιτρινίζουσα απόχρωση οφείλεται πολύ περισσότερο στην ανάκλαση των φώτων των πόλεων (ιδιαίτερα στα τμήματα των φωτιζόμενων οδικών δικτύων) και πολύ λιγότερο στην περιεκτικότητα σε σκόνη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται όσο διάστημα θα παραμένουν ευνοικές οι συνθήκες σχηματισμού ομίχλης, εξηγεί ο Μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας. Το φαινόμενο της ομίχλης, αυτό καθεαυτό, έχει πολύ μικρό βαθμό προγνωστικότητας και ιδιαίτερα σε βάθος χρόνου, παρακολουθούμε όμως τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και αυτές προς το παρόν δείχνουν ευνοική τάση διατήρησης του σχηματισμού της, περισσότερο στα βόρεια τμήματα αλλά χωρίς να αποκλείεται και σε νοτιότερες περιοχές, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πέθανε άστεγος κοντά στο κέντρο της πόλης

ΕΚΑΒ

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας 46 περίπου ετών σήμερα κοντά στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες περαστικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ αλλά και την αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά.Ο 46χρονος ζούσε πολύ καιρό τώρα περιφερόμενος στους δρόμους ως άστεγος και πολλοί των συναντούσαν να κοιμάται σε στενά.

Διαβάστε επίσης: 

Κρήτη: Μαχαίρωσαν και δολοφόνησαν 54 χρονη μητέρα

Κρήτη - αγορά: Κρίσιμο στοίχημα για την τοπική οικονομία η στήριξη ντόπιων επιχειρήσεων