Κρήτη

Κρήτη: Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Μακαριστό Τιμόθεο

τιμόθεος

Εκδηλώσεις τριήμερης διάρκειας διοργανώνει η Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Τιμοθέτου Παπουτσάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την εκδημία του.   Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πολιτιστικό κέντρο της Μητρόπολης από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου. 
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Συμπληρώθηκαν φέτος δέκα χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρού Τιμοθέου. Τον περασμένο Αύγουστο, πραγματοποιήθηκαν δύο μουσικές εκδηλώσεις, από το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, οι οποίες τελούσαν υπό την αιγίδα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, εις τιμήν και μνήμην του μακαριστού Ιεράρχη.
Σε συνέχεια θα πραγματοποιηθούν, από την Ιερά Μητρόπολή και άλλες εκδηλώσεις, για τον μακαριστό Ιεράρχη, στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου, οι οποίες επίσης, τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα