Κρήτη

Κρήτη: 4.000 επιβάτες κρουαζιέρας στο λιμάνι

Κρουαζιερα

« Απόβαση» στα Χανιά έκαναν σήμερα 4.000 επιβάτες κρουαζιέρας καθώς στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσαν δύο κρουαζιερόπλοια. Πρόκειται για το «Celebrity Constellation» που μεταφέρει 2.454 επιβάτες και 695 μέλη πλήρωμα και το «Horizon» που μεταφέρει 1.635 επιβάτες και 607 μέλη πληρώματος.

Τα δύο πλοία αναμένεται να αναχωρήσουν από το λιμάνι της Σούδας σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αφίξεων μέχρι το τέλος Αυγούστου στη Σούδα αναμένονται δύο ακόμα κρουαζιερόπλοια, τον Σεπτέμβριο 11, τον Οκτώβριο 9 και τον Νοέμβριο 3 κρουαζιερόπλοια.

Κρήτη

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ήρθα από την Κρήτη για να την αποχαιρετίσω (βίντεο)

το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά

«Η Φώφη μας». Έτσι μιλούν για τη Φώφη Γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη Μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Πολύς κόσμος είναι συγκεντρωμένος έξω από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης, όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Φώφης Γεννηματά.

Της «Φώφης τους», που ήρθαν από κάθε γωνιά της γης για να αποχαιρετίσουν.

Όπως ένας ηλικιωμένος άνδρας που ταξίδεψε από την Κρήτη. «Η Φώφη μας δίδαξε όλο τον πολιτικό κόσμο ήθος και εντιμότητα. Είναι άξια συνεχιστής της οικογένειας Γεννηματά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει», τόνισε.

Ένας άλλος άνδρας «ευχήθηκε», η Φώφη Γεννηματά «να πει μια κουβέντα στον πατέρα της να βρεθεί ένας σαν αυτόν σ’ αυτή τη χώρα», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «αν είχαμε άλλες 10 γυναίκες σαν τη Φώφη θα προχωρούσαμε πιο δυνατά, πιο δημιουργικά».

Και μια γυναίκα, με τα μάτια βουρκωμένα και τη φωνή να σπάει, επεσήμανε ότι η Φώφη Γεννηματά ήταν «ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που θα αφήσει μεγάλο κενό».

 

 

 

ειδησεις σημερα

Φώφη Γεννηματά: Σήμερα το "ύστατο χαίρε" - Εθνικό πένθος

Φώφη Γεννηματά: Στη Μητρόπολη Αθηνών η σορός της (βίντεο - φωτο)

Φώφη Γεννηματά: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της (βίντεο)

 

ESPA BANNER