Κρήτη

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο Ηρακλειώτη

emak4.jpg

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο ψαροντουφεκά από το Ηράκλειο τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από χθες στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων.

Για τον εντοπισμό του στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν δυνάμεις του Λιμενικού από πολλούς Λιμενικούς Σταθμούς καθώς και έμπειροι δύτες της 3ης ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο.

Λόγω όμως των δυσμενών κακρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή οι έρευνες σταμάτησαν αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχιστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Στην περιοχή παραμένουν σκάφη του ΛΣ τα οποία όμως δυσκολεύονται να επιχειρήσουν.

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα