Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: "Τυχαίο γεγονός" απαντά η Υπηρεσία Πρασίνου για το κλαδί που έπεσε

δεντρο
 clock 11:51 | 25/08/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

«Τυχαίο γεγονός» χαρακτηρίζει η Υπηρεσία Πρασίνου την πτώση μεγάλου κλαδιού από το συγκεκριμένο δέντρο στην είσοδο της κεντρικής αγοράς του Ηρακλείου, μετά την αυτοψία που είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου έναν μήνα, όταν είχε προηγηθεί καταγγελία επιχειρηματία της περιοχής μέσω του Ράδιο Κρήτη.

Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία, τότε δεν είχε διαπιστωθεί κάποια ασθένεια ή εμφανής φθορά στο δέντρο.Χθες, ωστόσο, το ίδιο σημείο ήρθε ξανά στο προσκήνιο, καθώς μεγάλο τμήμα του δέντρου αποκολλήθηκε και έπεσε στον πεζόδρομο, μπροστά από τα καταστήματα.

Το κλαδί κατέλαβε μεγάλο μέρος του περάσματος, προκαλώντας αναστάτωση σε καταστηματάρχες, εργαζόμενους και περαστικούς. Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του κέντρου.

Διαβάστε επίσης:

Εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που έπεσε στον Γιόφυρο - Τι είπε στην Αστυνομία

Ηράκλειο: Πάνω από 1500 οι κενές θέσεις δασκάλων - νηπιαγωγών που πρέπει να καλυφθούν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis