Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Επανέρχονται οι «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» με πρώτο σταθμό τη Φορτέτσα

φορ
 clock 21:39 | 14/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Επανέρχονται οι «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας», η επιτυχημένη σειρά δράσεων με ελεύθερη συμμετοχή που εγκαινίασε η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Φιλόπολις τον Φεβρουάριο 2024. Η επόμενη Χαρτοδιαδρομή θα πραγματοποιηθεί στη Φορτέτσα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Με ξεναγό την Αθηνά Σφακάκη, οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στις 10 το πρωί στον περίβολο του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας και θα επισκεφθούν τον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού, τον περίβολο του Δημοτικού Σχολείου, την Οθωμανική οχύρωση, τον Ιερό Ναό Αγίου Ευμενίου Επισκόπου Γόρτυνας, την κρήνη Καφάτου και τα οθωμανικά Χαμάμ και Τζαμί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος δράσεων «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» θα πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του 2024 σε τακτά χρονικά διαστήματα, πρωινά Σαββάτου και δεν περιορίζεται στο αστικό κέντρο αλλά θα επισκεφθεί και ιστορικά μνημεία της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού στο τηλέφωνο 2813409757 κατά τις ώρες 8:30 έως 14:00.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλες τις Χαρτοδιαδρομές και ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Ηράκλειο ο Χρήστος Σταϊκούρας - Ανακοινώσεις για έργα

Ανδρουλάκης μετά τα τελικά αποτελέσματα: Στις επόμενες εκλογές να κερδίσουμε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis