Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Ημερίδα με θέμα "Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής"

ανορεξία
 clock 21:48 | 29/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Hμερίδα με θέμα: «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής» θα πραγματοποιηθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, μέσω του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και της Κινητής Μονάδας Ενηλίκων, Παιδιών και Εφήβων στις 31 Μαΐου 2024 ημέρα Παρασκευή από τις 09.00 π.μ. έως και τις  17.00 μ.μ. στην αίθουσα του Κέντρου  Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν  επιστήμονες από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το  Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και  από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του  Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας στο Κ.Α.Μ. θα πραγματοποιηθεί παράλληλη δράση για παιδιά, αφήγηση παραμυθιού και Εικαστικό Εργαστήριο με εμψυχωτή τον υπάλληλο του Κ. Ψ. Υγείας και γνωστό Καραγκιοζοπαίχτη και μουσικό Νίκο Μπλαζάκη.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της 7η ΥΠΕ Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουρές για το Pet Scan του ΠΑΓΝΗ: "Βρείτε μου 1,5 εκατ. ευρώ αν θέλετε να λειτουργεί το απόγευμα", απαντά ο Διοικητής

Ηράκλειο - δολοφονία Κουνάλη: Προθεσμία για τον 39χρονο - Το DNA θα δώσει απαντήσεις;

Δήμος Ηρακλείου: Άρδευση... μετ' εμποδίων - Πεπαλαιωμένο δίκτυο και χάος με τα ΑΦΜ των καταναλωτών

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis