Κρήτη

Εκδήλωση των Κέντρων Φροντίδας Ηλικιωμένων για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

ηλικιωμενος

Τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Αγ. Τριάδας, Αλικαρνασσού, Τεμένους & Παλλιανής της Κοινωφελούς   Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου 2016, στην ταβέρνα «Δημήτρης» στο Βενεράτο για να τιμήσουν και να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων παρέχουν υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων μη δυνάμενων να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια, κλπ),  των οποίων τα μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος εργάζονται ή είναι άνεργα άτομα ή αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας ώστε να αδυνατούν να ανταποκριθούν στην φροντίδα τους.

Τηλέφωνα. Επικοινωνίας :
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγ. Τριάδας, 2810 242920
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Αλικαρνασσού, 2810 221738
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Tεμένους, 2810871124
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλλιανής, 2810791121

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εντόπισαν νεκρό άνδρα - Συναγερμός στις αρχές

πτωμα

Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα ήρθε ένας αλλοδαπός, σήμερα το απόγευμα στο σπίτι όπου διαμένει στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ένας ομοεθνή του, με τον οποίο συγκατοικούσαν. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 42χρονος άνδρας ήταν νεκρός.

Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία ενώ φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει ο ιατροδικαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Εξαφανίστηκε ανήλικη τουρίστρια

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό σε μονοπάτι στην Αγία Ρουμέλη

Ηράκλειο: Παρ'ολίγον πνιγμός σε πισίνα ξενοδοχείου