Κρήτη

Ρέθυμνο

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης κοντά στην κοινωνία

πανεπιστημιο κρητης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «∆ημόσιος Απολογισμός & Προοπτική του Πανεπιστημίου Κρήτης» που θα πραγματοποιηθεί τη ∆ευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων ∆ημοτικού Συμβουλίου του ∆ήμου Ρεθύμνης

Πριν την έναρξη της παραπάνω εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η τελετή Υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με το Ν.Π.∆.∆. Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία ∆ήμου Ρεθύμνης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει το Πανεπιστήμιο στους εκπροσώπους της πολιτείας, των τοπικών αρχών, των κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, στρατηγικών εταίρων και δυνητικών συνεργατών, τον απολογισμό της δράσης του αλλά και να μοιραστεί τις σκέψεις του, τις προσδοκίες του και τις ανησυχίες του για το μέλλον. Να ακούσει τις απόψεις τους και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τροχαίο με δύο τραυματίες

ΕΚΑΒ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στη Μυρτιά Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφοφίες, από το τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται ένα αγροτικό, τραυματίστηκαν δύο άτομα τα οποία παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκανστο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τραυματίες είχαν εγκλωβιστεί στο όχημά τους ωστόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τους βγάλουν σώους, σχεδόν αμέσως μετά την άφιξή τους στο σημείο του συμβάντος.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τη βρήκε νεκρή με τραύματα στο κεφάλι - Πιθανό έγκλημα στο νησί

Ηράκλειο: Θλίψη για τον γνωστό ξενοδόχο που "έφυγε" από τη ζωή

Ηράκλειο: Πρόστιμο για το... παρεάκι στο υπό κατασκευή μαγαζί του