Κρήτη

Το αδιαχώρητο στις παραλίες της Κρήτης (φωτογραφίες)

Παραλια - Σητεία

Γεμάτες είναι και σήμερα οι παραλίες της Κρήτης με μικρούς και μεγάλους να αναζητούν μία ανάσα δροσιάς από τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών που σε ορισμένες περιοχές μάλιστα, κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές από παραλία στη Σητεία και όπως μπορείτε να δείτε, οι αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες διατηρούνται κανονικά.

Το αδιαχώρητο και σήμερα στις παραλίες
Το αδιαχώρητο και σήμερα στις παραλίες

Ανάλογες βέβαια είναι οι εικόνες και σε ακτές του Ηρακλείου όπου οι λουόμενοι έχουν κατακλύσει τις οργανωμένες αλλά μη, παραλίες.

Ο κόσμος αναζητά μία ανάσα δροσιάς
Ο κόσμος αναζητά μία ανάσα δροσιάς
Γεμάτη η παραλία στη Σητεία
Γεμάτη η παραλία στη Σητεία

Την ίδια ώρα, πολλοί από τους ταξιδιώτες που επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής στον Πειραιά είναι με καταγωγή από την Κρήτη και οι οποίοι έρχονται στο νησί για τις διακοπές τους.

Αντίθετα, πολλοί είναι οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού που δεν φεύγουν εκτός Κρήτης με συνέπεια αρκετές παραλίες να γεμίζουν εύκολα από τους επισκέπτες που επέλεξαν την Κρήτη.

 

 

Κρήτη

Στη Σούδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο υποβρύχιο "Κατσώνης"

Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα Χανιά θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα στη Σούδα όπου θα επισκεφθεί το υποβρύχιο «Κατσώνης» και θα συνομιλήσει με το πλήρωμα.