Κρήτη

Λασίθι

Συνάντηση πρώην και νυν αντιδημάρχων στον Άγιο Νικόλαο

dsc_0063.jpg
dsc_0065.jpg

dsc_0065.jpg, by lamprakis

"Πιστοί στο ραντεβού" της Δευτέρας απερχόμενοι και νυν αντιδήμαρχοι, συναντήθηκαν στο γραφείο του δημάρχου Αγίου Νικολάου, προκειμένου να συζητήσουν τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον δήμο καθώς και τις δράσεις που αναλήφθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τους ίδιους, προκειμένου να υπάρξει μια πληρέστερη ενημέρωση στην νέα δημοτική ομάδα που αναλαμβάνει να διαχειριστεί τα θέματα του τόπου από την 1η Μαρτίου τρέχοντος έτους.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε δηλώσεις του, εξαίροντας την συνεργασία που είχε το διάστημα που διέρρευσε με την παρούσα δημοτική  ομάδα, τόνισε ότι ο καθένας από το δικό του μετερίζι, άλλοτε λίγο-άλλοτε περισσότερο συνέβαλλε ώστε ν΄αντιμετωπιστούν  ζητήματα που ανέκυψαν σ΄ένα πραγματικά κρίσιμο για την χώρα μας χρονικό διάστημα. 

dsc_0068.jpg

dsc_0068.jpg, by lamprakis

Ωστόσο και σε τοπικό επίπεδο οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν την πρώτη δημοτική περίοδο -είπε-  με τις  ενέργειες και τις δράσεις που μέχρι σήμερα ανέλαβαν,  δίνουν το έναυσμα  ώστε να υπάρξει συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερη προγραμματισμένη  δράση για τους νέους που αναλαμβάνουν. 

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους, τονίζοντας ότι ευελπιστεί-όπως και οι ίδιοι εξ΄άλλου δήλωσαν-να είναι παρόντες και στην παρούσα δημοτική περίοδο, ώστε  συντεταγμένα ν΄ ολοκληρωθεί η θητεία  και  στο τέλος να ζητηθεί η αξιολόγηση της από την κοινωνία του  Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία θα πρέπει να είναι επιτυχής.

Κρήτη

Ηράκλειο

ΔΕΥΑΗ: Προσοχή στην κατανάλωση νερού ενόψει καύσωνα

καύσωνας

Η ΔΕΥΑΗ καλεί τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην χρήση / κατανάλωση νερού αποφεύγοντας το πλύσιμο αυλών-αυτοκινήτων, λόγω και των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή του νερού καθημερινά στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση) .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τράβηξε μαχαίρι, μετά το τροχαίο

Ηράκλειο: Οι νεαροί πιάστηκαν στα χέρια - Αναστάτωση από τη συμπλοκή