Κρήτη

Λασίθι

Περίφραξη στον βρεφονηπιακό σταθμό Νεάπολης

Βρεφονηπιακός σταθμός νεάπολης

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Νεάπολης, επισκέφθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θωμάς Χαριτάκης - Διαχείρισης Δημόσιου χώρου κ κ. Μανόλης Λεμπίδης, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών περίφραξης στον χώρο όπου προαυλίζονται οι μικροί μαθητές.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό ο κ.Χαριτάκης η δημοτική αρχή και ειδικότερα ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν), θα προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση ειδικού δαπέδου στον αύλειο χώρο του σταθμού, προκειμένου να παρέχει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα παιδιά.
Στόχος μας, ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι να παρέχουμε ένα ασφαλές όμορφο και λειτουργικό  περιβάλλον, στους μικρούς συμπολίτες, ένα περιβάλλον που πραγματικά τους αξίζει κατά την παραμονή τους στον σταθμό.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεάπολης Γιάννης Μηναδάκης και η υπεύθυνη του βρεφονηπιακού σταθμού κ. Βάσω Βουκυκλάρη.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - σοκ: Τον βρήκε κρεμασμένο η γυναίκα του

Αποκάλυψη Ράδιο Κρήτη: 2.500 ευρώ ανά στρέμμα για την αναμπέλωση - Επιδότηση και για τις χαρουπιές!

 

Κρήτη

Λασίθι

Δήμος Ιεράπετρας: Αποκαθίσταται η βατότητης της περιφερειακής οδού Μουρνιών

Ιεράπετρα

Σύμβαση προϋπολογισμού 58.000€ για την αποκατάσταση της βατότητας στην περιφερειακή οδό της Κοινότητας των Μουρνιών υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με την ανάδοχο εταιρεία, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη και του πρώην Προέδρου της Κοινότητας, κ. Εμμανουήλ Δαμασκηνάκη. Οι εργασίες αφορούν επεμβάσεις για την επισκευή και την αποκατάσταση της βατότητας τμήματος μήκους 750 μ που σήμερα βρίσκεται σε κακή κατάσταση με διαβρωμένα και αποσαθρωμένα τμήματα ασφαλτόστρωσης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κος Καλαντζάκης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης κρισιμότητας για την ευρύτερη περιοχή που αποτελούσε απαίτηση των κατοίκων εδώ και χρόνια.

Ως Δημοτική Αρχή καταγράψαμε την ανάγκη που υπήρχε και με τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας μελετήσαμε, πήραμε τις εγκρίσεις, διεκδικήσαμε την χρηματοδότηση του έργου, το δημοπρατήσαμε και τώρα περνάμε στο στάδιο της υλοποίησης.

Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία προς την ευρύτερη περιοχή διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Πρόστιμο 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Συρροή κρουσμάτων μετά την όπερα

Κρήτη - κορωνοϊός: "Καμπάνες" σε πελάτες που δεν φορούσαν μάσκα

 

 

ESPA BANNER