Κρήτη

Λασίθι

Παλλαϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία της Ιεράπετρας

Ιεράπετρα

Σε συνέχεια απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας με αφορμή το σχέδιο για το Οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ στο νομό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή 31-03-2017 και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στην οποία μετείχαν τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων όσο και  εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων   του Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Ηλίας Νταραράς στη συνάντηση αποφασίστηκε η διοργάνωση παλλαϊκού συλλαλητηρίου την Πέμπτη 06-04-2017 και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας.

Όπως τόνισε ζητάμε από τους πολίτες της περιοχής μας τη μαζική συμμετοχή τους, ώστε να στείλουμε προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα πως η Ιεράπετρα διεκδικεί και απαιτεί την ακύρωση του προτεινόμενου σχεδίου για το Οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ στο Νομό, τη στήριξη του Νοσοκομείου και του ΤΕΙ και γενικά την ανάκτηση όλων όσων για μια πόλη θεωρούνται αυτονόητα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο κατέληξε στη νησίδα...

ΙΧ πάνω σε νησίδα

Καβάλα ...στη διαχωριστική νησίδα βρέθηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο απόψε σε δρόμο του Ηρακλείου.

Το νέο τροχαίο συμβάν σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το ΙΧ να ανέβει πάνω στη νησίδα, όπου και ακινητοποιήθηκε,

Στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με ιδιαίτερη προσοχή, μέχρι και την απομάκρυνση του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΑΚ: Όχι άλλα λόγια αλλά έργα - Τι ζήτησαν οι αιρετοί από το υπουργείο Ανάπτυξης

Ηράκλειο - Open Mall: Οδεύει προς "επιτήρηση" το έργο και στο ...βάθος απένταξη!