Κρήτη

Λασίθι

Νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Ιεράπετρας

img_3655.jpg

Υπογράφηκε εχθές στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μάνου Λουτσέτη, η σύμβαση του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες ασφαλτοστρώσεως δρόμων Δήμου Ιεράπετρας».
Το έργο, το οποίο είναι ύψους 73.916,40€, περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις δρόμων κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Ιεράπετρας στην είσοδο της πόλης.

Όπως δήλωσε ο κ.Καλαντζάκης:

«Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τα βήματα προόδου με στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν αισθητικά αλλά και λειτουργικά την Ιεράπετρα.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η ενίσχυση της δυναμικής και της ανταγωνιστικότητας του Δήμου Ιεράπετρας τουριστικά και αναπτυξιακά.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί συνέχεια προηγούμενων εργασιών και είναι υψίστης σημασίας καθώς έρχεται να βελτιώσει το οδικό δίκτυο σε δημοτικούς δρόμους που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες και δημότες και να λύσει κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη της Ιεράπετρας.»

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Τους βρήκαν μετά από πολλές ώρες

ΕΚΑΒ

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στην αναζήτηση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στη Ζάκρο Σητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, άνω των 80 ετών και οι δύο, αγνοείτο τουλάχιστον από χθες με τους οικείου τους να το αναζητούν. 

Σήμερα το μεσημέρι όμως, η κατάληξη που είχε η αναζήτηση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Οι ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν σε ελαιώνα της περιοχής δίπλα από το αυτοκίνητό τους το οποίο εξετράπη της πορείας του.

Η γυναίκα ήταν νεκρή ενώ ο σύζυγοις που παρελήθφθη από το ΕΚΑΒ, καθ' οδόν για το νοσοκομείο της Σητείας υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ανατάχθηκε όμως και διασβωληνωθήκε με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα ακόμα τροχαίο που σε πολλά σημεία του θυμίζει την τραγωδία του Μπαλί.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - εστίαση: Σερβίρουν καφέ και φαγητό ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Δέσμευση Μπορμπουδάκη για μέσα προστασίας στους αστυνομικούς