Κρήτη

Λασίθι

Κορωνοϊός: Την Πέμπτη οι εμβολιασμοί στο Θραψανό

εμβολιασμός

Το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουλίου – αντί της Τετάρτης 7 Ιουλίου -  στην κεντρική πλατεία του οικισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Υ.ΠΕ. Κρήτης, θα γίνουν τελικά  οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 στο Θραψανό - με το εμβόλιο της Pfizer.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που θα προσέλθουν στο Θραψανό για να εμβολιαστούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους και ότι δικαίωμα εμβολιασμού έχουν αυτοί που θα κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου. Εκείνοι που έχουν ήδη προγραμματισμένο ραντεβού, θα εμβολιαστούν στο εμβολιαστικό κέντρο που έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους. 

Τέλος, επισημαίνεται πως όσοι κάτοικοι του Δήμου επιθυμούν να εμβολιαστούν την ερχόμενη Πέμπτη αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στο χώρο όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα - είτε για λόγους υγείας (π.χ. κατάκοιτοι κλπ) είτε για άλλους λόγους – παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας κ. Ιωάννη Δρακάκη στα τηλέφωνα: 28913 40115, 6979790008 προκειμένου ο Δήμος να μεριμνήσει για την μεταφορά τους από και προς το σημείο εμβολιασμού.

 

Διαβάστε επίσης:

Δεμέτζος στο Ράδιο Κρήτη: Απαραίτητα τα εμβόλια ενόψει του 4ου κύματος

Βρήκε ανθρώπινο κρανίο στη νήσο Ντία

Από τη βουτιά στα Φαλάσσαρνα... στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Θρίλερ με τις εκλογές στο Δικηγορικό σύλλογο - Ποιοι πάνε στο δεύτερο γύρο

Από τις εκλογές στο δικηγορικό σύλλογο Ηρακλείου

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εκλογική αναμέτρηση στο δικηγορικό σύλλογο Ηρακλείου καθώς η μάχη της κάλπης για την προεδρία θα επαναληφθεί και την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Οι τρείς υποψήφιοι Κατερίνα Κοσμαδάκη,Νίκος Λογοθέτης και Μιχάλης Σφακιανάκης έδωσαν σκληρό αγώνα που ανέδειξε νικητή όχι όμως και πρόεδρο.

Συγκεριμένα πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο κ.Νίκος Λογοθέτης με 273, δεύτερη η κ.Κατερίνα Κοσμαδάκη με 189 και τρίτος ο κ.Μιχάλης Σφακιανάκης με 181. Άρα στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν ο κ.Λογοθέτης με την κ.Κοσμαδάκη.

Ο κ.Λογοθέτης
Ο κ.Λογοθέτης

Οι δύο πρώτοι πάνε σε δεύτερη Κυριακή καθώς κανείς δεν συγκέντρωσε το ποσοστό 50 συν 1 για να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή.Συνολικά ψήφισαν 660 δικηγόροι επί σύνολου 800.

Η κ.Κοσμαδάκη
Η κ.Κοσμαδάκη
Ο κ.Σφακιανάκης
Ο κ.Σφακιανάκης

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Επιτροπάκη Γεωργία του Στεφάνου

Λασηθιωτάκης Μιχαήλ του Εμμανουήλ   
Ξενάκης Μανούσος του Αλεξάνδρου

Ξυριτάκης Απόστολος του Δημητρίου

Σαπουντζάκης Θωμάς του Μιχαήλ

 Τιτομιχελάκη Καλλιόπη του Στέλιου
 Φανταουτσάκης Νικόλαος του Νικολάου

Χρυσός Νεκτάριος του Κωνσταντίνου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Καστελλάκης Γεώργιος του Αντωνίου    

Στεφανάκης Αδαμάντιος του Θεοδώρου

Στρατάκης Γεώργιος του Σταύρου

Στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης

Στα Χανιά νέος πρόεδρος εξελέγη ο κ. Χρήστος Πραματευτάκης που διαδέχεται τον κ.Γιάννη Δασκαλάκη, στο Λασίθι εξελέγη η κ. Σοφία Τσαγκαράκη και στο Ρέθυμνο ο κ.Θωμάς Λεχωβίτης.

63 Δικηγορικοί σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα διεξήγαγαν εκλογές την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: 193 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Τους συνέλαβαν την ώρα που παραλάμβαναν την ηρωίνη από τη μεταφορική (φωτο)

ESPA BANNER