Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα: Συνάντηση Καλαντζάκη με την συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου

kalantzakis-xasapi_1.jpg

Με τη συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας κα. Κική Χασάπη - Φρονιμάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Στη συνάντηση είχε κληθεί και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα. Μαρία Σακαδάκη - Μπαχλιτζανάκη ώστε να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενόψει του κοινωνικού χαρακτήρα των ημερών που ακολουθούν.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα κάτωθι:

«Έπειτα από την προσωπική επιλογή της κ. Κικής Χασάπη - Φρονιμάκη να αντικατασταθεί στη θέση της συντονίστριας για καθαρά προσωπικούς της λόγους, θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να την ευχαριστήσω για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, το αξιόλογο έργο της και την ουσιαστική στήριξή της στους δημότες που το είχαν ανάγκη.

Η συνεργασία μας, ωστόσο, δεν θα σταματήσει εδώ, εφόσον, προσωπικά χαίρομαι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που φέρνουν εις πέρας με αφοσίωση το έργο που τους ανατίθεται και αγαπούν να προσφέρουν στο συνάνθρωπο».

 

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: "Λαμπάδιασε" το αυτοκίνητο έξω από τα καταστήματα!

αυτοκίνητο φωτιά

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το πρωί ΙΧ αυτοκίνητο στο Ρέθυμνο θέτοντας σε συναγερμό τις Πυροσβεστικές Αρχές.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Μ. Πορταλιού όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του Ρεθεμνιώτικου Καλειδοσκοπίου.

Στο σημείο επιχείρησαν πυροσβεστικές δυνάμεις που άμεσα έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.