Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα: "Eυχαριστώ" στους συμμετέχοντες του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ

ιεραπετρα χριστ

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου στον Δήμο Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν και όσους στήριξαν με τις χορηγίες τους το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Ιεράπετρας.

ιεράπετρα χριστ

ιεράπετρα χριστ, by chara

Παρουσία της προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη, της προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού, κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, κ. Αργύρη Πανταζή και του προέδρου της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, ο κ. Καλαντζάκης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου και της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α να διοργανώσουν για πρώτη φορά στην Ιεράπετρα το εορταστικό φεστιβάλ «Η Πλατεία των Χριστουγέννων», ευχαρίστησε τους εργαζομένους του Δήμου Ιεράπετρας, τους αιρετούς και τους Αντιδημάρχους που υποστήριξαν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του προς το έργο και τις δράσεις των φορέων και των συλλόγων του δήμου Ιεράπετρας, καθώς επίσης και τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς του χριστουγεννιάτικου φεστιβάλ.
 

ιεράπετρα,χριστ

ιεράπετρα,χριστ, by chara

Ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης απένειμε επαίνους συμμετοχής και ευχαριστήρια, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής από την πρώτη στιγμή είναι να αναπτύσσει συνεργασίες με όλους τους συλλόγους και τους φορείς, ώστε μέσα από συλλογικές προσπάθειες να γίνονται βήματα προόδου προς όφελος της κοινωνίας του Δήμου Ιεράπετρας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε « είναι μεγάλη τιμή για την Ιεράπετρα να διαθέτει τόσους ενεργούς και δραστήριους συλλόγους, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση είναι πρόθυμοι να παράγουν έργο. Ο Δήμος Ιεράπετρας τους οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ και βέβαια τους διαβεβαιώνει ότι θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο τη δράση και το καθημερινό έργο τους».

Η τιμητική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη να συνεχιστεί η συλλογική προσπάθεια για να γίνουν ακόμα πολλά βήματα στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ιεράπετρας.
 

Κρήτη

Ηράκλειο: Συνάντηση στον απόηχο του φρικτού τροχαίου με τους δύο νεκρούς νέους

τροχαιο μηχανη

Με τον νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου Ανδρέα Ταβερναράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα παραβατικότητας που απασχολούν την περιοχή.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του στο παρελθόν, όσο και με δηλώσεις του με αφορμή το πρόσφατο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο νέους, έχει επισημάνει την υποστελέχωση του ΑΤ Μαλεβιζίου και την αναγκαιότητα για εντονότερη αστυνόμευση όχι μόνο στο Πολύδροσο αλλά ευρύτερα στο δήμο Μαλεβιζίου.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου στη διάρκεια της συνάντησης τους παρουσία και του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιώργου Πετούση, συμφώνησαν να συνεχιστεί η τακτική επαφή για ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Λαχτάρησαν με το παιδί που έπεσε από το ποδήλατο

Ηράκλειο: Τελειώνει η πεζοδρόμηση της μικρής Έβανς - Νέο εργοτάξιο στην 1821

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

ESPA BANNER