Κρήτη

Λασίθι

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Τριτέκνων Λασιθίου

τριτεκνοι λασιθι.png

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Τριτέκνων Λασιθίου:

Από αύριο Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 ισχύει για την περιοχή της Ιεράπετρας η διανομή δώρου για όσους έχουν κάνει ανανέωση για το 2020. Οι ώρες διανομής είναι: ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00 - 13:00 και ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 - 19:00.

Ο χώρος διανομής είναι στο γραφείο των Τριτέκνων στη βιβλιοθήκη. Πληροφορίες κο Λάμπρου Άγγελο ή στο τηλέφωνο 2841021290.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στα "χέρια" της Τροχαίας το ΙΧ που... τράβηξε τα βλέμματα (βίντεο)

αυτοκινητο μέγαρο

Τα βλέμματα όλων των οδηγών που χθες βράδυ κινούνταν στην παραλιακή του Ηρακλείου, τράβηξε ένα ΙΧ το οποίο όμως ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί. 

Μετά από καταγγελίες που έγιναν, καθώς το συγκεκριμένο όχημα φέρεται να είχε εμπλακεί και σε τροχαίο ατύχημα στις 8 Ιουλίου, το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου κινήθηκε γρήγορα και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισε ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο στον χώρο όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του άρθρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ΙΧ έχει κληθεί από την Τροχαία για τα περαιτέρω.

Δείτε το όχημα να κινείται στην παραλιακή του Ηρακλείου, σε βίντεο που ανήρτησε ο Γιάννης Λιονάκης και θα καταλάβετε για τι όχημα πρόκειται...