Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Παρατείνεται η θητεία του κρητικού προέδρου της ΔΕΗ

Παναγιωτακης

Παρατείνεται αυτοδίκαια μέχρι την επόμενη τακτική γενική συνέλευση η θητεία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκη.

Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, όπως αναφέρει ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο «κατά τη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 9 Απριλίου 2018, διαπίστωσε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του δεύτερου εδαφίου, της παραγράφου 1(α), του άρθρου 9, του ισχύοντος καταστατικού της εταιρείας και κατά συνέπεια η θητεία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, η οποία έληγε στις 7 Απριλίου 2018, παρατείνεται αυτοδίκαια μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας».

Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, κατόπιν των ανωτέρω, με την ιδιότητα εκάστου μέλους του, παρατιθέμενη αντιστοίχως έχει ως εξής:

- Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως την επόμενη τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας.

- Ανδριώτης Γεώργιος, αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 10.7.2019.

- Αλεξάκης Παναγιώτης, σύμβουλος, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 17.12.2018.

- Βασιλάκης Δημήτριος, σύμβουλος, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 10.7.2019.

- Βατάλης 'Αρης, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 17.12.2018.

- Καραλευθέρης Παντελής, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 5.6.2019.

- Παπαγεωργίου Χρήστος, σύμβουλος, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 10.7.2019.

- Σταθάκης Λάζαρος, σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 10.7.2019.

- Τοπαλής Φραγκίσκος, σύμβουλος, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 10.7.2019.

- Φούντη Μαρία, σύμβουλος, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 10.7.2019.

- Φωτόπουλος Νικόλαος, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος. Θητεία έως τις 5.6.2019.

Κρήτη

Χανιά

Λοβέρδος από τα Χανιά: Η χώρα χρειάζεται ενεργή, πατριωτική, προοδευτική αντιπολίτευση

Ανδρέας Λοβέρδος

Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη ο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Λοβέρδος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, την οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι από τα Χανιά είχε ξεκινήσει τις πρώτες επαφές τον Δεκέμβριο του 2020 για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα

“Η χώρα χρειάζεται ενεργή, πατριωτική, προοδευτική αντιπολίτευση”, δήλωσε τονίζοντας ότι αν εκλεγεί, θα είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε έναν κατανοητό συμβολισμό.

"Ήρθα να στείλω μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ που εκφράζει τη δημοκρατική παράταξη θα μεγαλώσει και θα ειναι στα μεγάλα κόμματα της Ελλάδας. Προς το παρόν θα αντιπολιτεύεται και στο μάλλον θα κυβερνήσει", είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση του zarpanews.gr, αν ο δρόμος για να κυβερνήσει περνάει από μια συγκυβέρνηση με την ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Λοβέρδος απάντησε ότι εντός του 2022 ή το 2023 θα υπάρξουν σίγουρα δυο εκλογικές αναμετρήσεις, με την πρώτη να αποβαίνει άγονη λόγω απλής αναλογικής. “Στη δεύτερη ο Τσιπρας θα πέφτει κι εμείς θα ανεβαίνουμε και στόχος ειναι να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση“, συμπλήρωσε. Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε, τέλος τα βαφτίσια, είπε επίσης ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον νυν πολιτικό σχηματισμό όπου ανήκει.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου και την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να σχολιάσω, τα έχω πει και σε άλλες ομιλίες μου. Ας κάνει ο,τι θέλει. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, αλλά εγώ έχω τη δική μου πρόταση, την οποία θέτω στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους”.

Πηγή: zarpanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Παπανδρέου: Επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Βασίλης Κεγκέρογλου: Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Γερουλάνος - ΚΙΝΑΛ: Θα είμαι εκεί για να παλέψω - Τί είπε για τον Γιώργο Παπανδρέου

ESPA BANNER