Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Ο γύρος της Κρήτης με πατίνια!

patinia-rethymno.jpg

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και ανάδειξης του Ολυμπιακού πλέον αθλήματος των πατινιών, καθώς και της προβολής ολόκληρης της Κρήτης, ο όμιλος κλασικού αθλητισμού ΠΡΕΒΕΛΗ με την στήριξη της  Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής ενότητα Ρεθύμνης ,της Παγκόσμιας ομοσπονδίας πατινιών WOLRD SKATE και τους Δήμους Χανίων,Ρεθύμνου ,Ηρακλείου και Aγίου Νικολάου   σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τον γύρο της Κρήτης με το αγωνιστικό τμήμα των πατινιών απο 3 -6 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας απο Χανιά με τερματισμότον Άγιο Νικόλαο.
Έναρξη Δευτέρα  03-09-2018      Καστέλι - Χανιά - Τερματισμός Πέμπτη  06 -09-2018  Άγιος Νικόλαος
 
Το εγχείρημα θα είναι μια σκυταλοδρομία Αγάπης που θα αποτελείται από 15 έμπειρους αθλητές  του αγωνιστικού τμήματος των πατινιών του Ο.Κ.Α Πρέβελη μεταφέροντας μια σκυτάλη και ενα μήνυμα: ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ , ΔΩΣΕ ΖΩΗ διασχίζοντας όλους τους νομούς της Κρήτης.
 
03-09-2018 (1 μέρα)
 
09:00  Εκκίνηση από το Δημαρχείο ΚαστελίουΚισσάμου, μέχρι τα όρια Νομού Χανίων – Ρεθύμνου (Πάτημα: 88  χμ.)
 
20:00-22:00Event  στηνΠλατεία Αγοράς Χανίων, το οποίο θα πλαισιωθείχορευτικά από τουςΒιγλάτορες, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσειςτουΟλυμπιακού αθλήματοςτων Πατινιών, καθώς επίσης και παιδικής αυτοάμυνας από τον αθλητικόσύλλογοΚερίτηςτουΔημήτρη Μαρινάκη.Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές τουΣυλλόγου “ Όραμα Ελπίδας”.
 
 
04-09-2018 (2 μέρα)
 
09:00 Εκκίνηση από το Πάτημα (όρια νομών) μέχρι το Αλοϊδιανό Χάνι 71,930 χμ.
 
20:00-22:00 Event στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο, το οποίο θα πλαισιωθείχορευτικά από τονΌμιλοΒρακοφόρωνΚρήτης, ενώ θα ακολουθήσουν  παρουσιάσειςτουΟλυμπιακού αθλήματοςτων Πατινιών,καθώς επίσης και παιδικής αυτοάμυνας από την ακαδημία μαχητικώντεχνώνΡεθύμνουτου ΒαγγέληΣυνολάκη. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές τουΣυλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .

 
05-09-2018 (3η μέρα)
 
09:00 Εκκίνηση από το Αλοϊδιανό Χάνι μέχρι τα Μάλια 69,250 χμ.
 
20:00-22:00 EventστηνΠλατείαΕλευθερίας, το οποίο θα πλαισιωθείχορευτικά από τονΌμιλοΒρακοφόρωνΚρήτης, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίασητουΟλυμπιακού αθλήματοςτων Πατινιών. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές τουΣυλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .
 
 
06-09-2018 (4η μέρα)
 
09:00  Εκκίνηση από τα Μάλια μέχρι το λιμάνι του  Αγίου Νικολάου 58 χμ.
 
20:00-22:00 Event στοΘεατράκιτηςΛίμνης, το οποίο θα πλαισιωθείχορευτικά από τιςΣχολέςχορού ΚαπαράκηΔημήτρη, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίασητουΟλυμπιακού αθλήματοςτων Πατινιών.Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές τουΣυλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .
 
 
 (φωτογραφία αρχείου)
 
 
 

Κρήτη

Κρήτη: Νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή

Σεισμογράφοι

Ακόμα μια σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν από λίγα λεπτά, με επίκεντρο την περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο σεισμός σημειώθηκε στις 23:14 και είχε μέγεθος 3,5 βαθμούς της Κλίμακας Ρίχτερ. Σημειώθηκε 6 χιλιόμετρα νότια - νοτιοανατολικά του Αρκαλοχωρίου, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 5 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι σεισμολόγοι για τα 6,1 Ρίχτερ

Ηράκλειο - σεισμός: 22 μέρες μετά ... κλειστή η πλατφόρμα για χιλιάδες σεισμόπληκτους

Άνοιξε η πλατφόρμα «arogi.gov.gr» για τους σεισμόπληκτους της Αγίας Βαρβάρας

ESPA BANNER