Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Βενιζέλειο δύο άνδρες μετά από τροχαία

ατυχημα ΙΧ

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 11 ένας 30χρονος άνδρας για τον οποίο στήθηκε αερογέφυρα ζωής. Ο νεαρός, τραυματίστηκε σε τροχαίο που έγινε στη Σαντορίνη με τους γιατρούς εκεί να κρίνουν απαραίτητη τη μεταφορά του στην Κρήτη.

Μετά από μία συντονισμένη επιχείρηση, το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία από το αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου έφτασε με αεροσκάφος προκειμένου να τον μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο για περεταίρω νοσηλεία.

Την ίδια ώρα στο Βενιζέλειο μεταφέρθηκε άλλος ένας άνδρας, ίδιας ηλικίας περίπου ο οποίος επίσης τραυματίστηκε σε τροχαίο στην περιοχή του Μασταμπά. Οι πληροφορίες λένε ότι το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε σε καλή κατάσταση. 

Κρήτη

Ηράκλειο

ΒΙΠΕΗ: Συνεχίζονται οι συναντήσεις για την δημιουργία φορέα διαχείρισης

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕΗ

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/07/2021 στα Γραφεία του  Συνδέσμου  μεταξύ της Διοίκησης του ΣΕΒΠΗ, τον Πρόεδρο κ. Αντωνακάκη , τον κ. Ανυφαντακη, τον κ. Βαλεργακη, τον κ. Ελληνάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κ. Παπαδεράκη  και τον ειδικό σύμβουλό του κ. Τριχά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα  τρέχοντα  θέματα ενδιαφέροντος της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου.

Συζητήθηκε εκτενώς η συνέχεια των διαδικασιών για την δημιουργία Φορέα διαχείρισης της ΒΙΠΕΗ με την Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, η σύνδεση του κόμβου ΒΟΑΚ –ΒΙΠΕ καθώς και η βελτίωση υποδομών της Βιομηχανικής Περιοχής.

Η συνάντηση έκλεισε  με δέσμευση και από τις δύο πλευρές  για  συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Τι λέει η αστυνομία για το επεισόδιο με τους άσκοπους πυροβολισμούς

Αφέντης Χριστός: Πως θα γιορταστεί φέτος η Μεταμόρφωση στον Γιούχτα