Κρήτη

Ηράκλειο

Στο νοσοκομείο οδηγός αυτοκινήτου στο Ηράκλειο

ανατροπή αυτοκινήτου μασταμπάς

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ορθοπεδικά κυρίως τραύματα στα χέρια και τα πόδια, μεταφέρθηκε στις 11 περίπου το πρωί ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

ανατροπή αυτοκινήτου μασταμπάς

ανατροπή αυτοκινήτου μασταμπάς, by renas

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Μασταμπά στην οδό Λευθεραίου με τον 30χρονο οδηγό να χάνει τον έλεγχο του οχήματος και να τραυματίζεται όταν αυτό ανετράπη. 

ανατροπή αυτοκινήτου μασταμπάς

ανατροπή αυτοκινήτου μασταμπάς, by renas

 

ανατροπή αυτοκινήτου μασταμπάς

ανατροπή αυτοκινήτου μασταμπάς, by renas

Στο σημείο κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένο. 

(φωτογραφίες: Δ.Π.)

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το "ευχαριστώ" των γονιών της Μάγιας σε όσους τους στήριξαν

γονείς Μάγιας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουν οι γονείς της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, η οποία αγνοείτο, και βρέθηκε τελικά χθες το πρωί, μετά από 8 ημέρες αγωνίας. Ο Γιώργος και η Παπάτυα Παπαδοπούλου ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν και τους στήριξαν όλες αυτές τις ημέρες.

Το μήνυμά τους:  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους βοήθησαν στην ανεύρεση της Μάγιας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου για την άμεση επικοινωνία μαζί μας αλλά και τις ενέργειες που έκανε. Ευχαριστώ τον ιδιωτικό ερευνητή Βαγγέλη Κοκολογιάννη για την πολύτιμη προσφορά του. Τα ΜΜΕ που με σοβαρότητα κάλυψαν το ζήτημα. Την κ. Πέγκυ Αποστολάκη για τον σχεδιασμό της έγχρωμης αφίσας. Τις επιχειρήσεις SpGraphics και Vision Group για τις αφίσες που εκτυπώσανε. Το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης - Σαντορίνης για την έμπρακτή του αλληλεγγύη. Τους γνωστούς και άγνωστους που μας έστειλαν κρίσιμες πληροφορίες. Τον λαό της Κρήτης και κυρίως του Ηρακλείου για την ανιδιοτελή στήριξή του. Σε προσωπικό επίπεδο, ο αγώνας που κάναμε ως οικογένεια δεν θα ήταν ο ίδιος αν δεν είχαμε τις οικογένειες που φρόντισαν τον γιο μας σαν δικό τους παιδί αυτές τι μέρες. Πάνω απ’ όλα όμως η δοκιμασία αυτή απέδειξε ότι η αληθινή φιλία είναι ανεκτίμητη αξία. Φίλοι, σας αγαπάμε πραγματικά.

Οι γονείς της Μάγιας,

Παπάτυα & Γιώργος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: Ανοίγουν οι εκκλησίες - Τι αποφάσισε η κυβέρνηση (Βίντεο)

Ηράκλειο: Νέα διακοπή στη δίκη της μικρής Μελίνας