Κρήτη

Ηράκλειο

Στην κλινική Covid-19 νοσηλεύεται ο αντιδήμαρχος του δήμου Φαιστού - Το αίτημα του δημάρχου

κορωνοϊός

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και την Κλινική Covid-19, νοσηλεύεται από το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος, ο οποίος ήταν σε κατ΄ οίκον περιορισμό, έννοιωσε μια έντονη δύσπνοια με αποτέλεσμα να μεταβεί στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να νοσηλευτεί στην κλινική, ενώ νωρίτερα επικοινώνησε μαζί του και ο δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος ανέφερε πως ο αντιδήμαρχος είναι καλά στην υγεία του.

Επίσης, με αφορμή τα 4 κρούσματα (2+2) που έχουν καταγραφεί σε δύο χωριά του δήμου από τα 7 συνολικά που έχουν καταγραφεί στη Φαιστό, ο δήμαρχος επαναφέρει στο προσκήνιο το αίτημα για να μεταβούν επί τόπου κλιμάκια του ΕΟΔΥ για να υποβάλουν σε τεστ όλους τους κατοίκους, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το κλίμα ανησυχίας που υπάρχει. 

Όπως είναι γνωστό, ο ΕΟΔΥ εξέτασε τα προηγούμενα 24ωρα 97 συνολικά άτομα στο δήμο Φαιστού, με όλα τα τεστ να βγαίνουν αρνητικά.

Κρήτη

Κρήτη: Νέο τροχαίο - Στο νοσοκομείο μία γυναίκα

ΕΚΑΒ

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας μεταφέρθηκε το απόγευμα μία γυναίκα μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Το τροχαίο σημειώθηκε μέσα στον αστικό ιστό και σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο επιχείρησε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία βοήθησε τη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν την γυναίκα η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, προκειμένου να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.