Κρήτη

Ηράκλειο

Στη βουλή το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για τη μονιμότητα 12 φυλάκων του Π.Κ

πανεπιστήμιο κρήτης

Το ψήφισμα – αίτημα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για τη διασφάλιση της μόνιμης εργασιακής σχέσης των 12 συμβασιούχων Φυλάκων του Πανεπιστημίου Κρήτης, φέρνουν στη βουλή με κοινή αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, με ομόφωνη απόφασή του, δηλώνει τη συμπαράστασή του στον αγώνα, με βάση το αίτημα που κατατέθηκε από τους  12 συμβασιούχους Φύλακες Πανεπιστημίου Κρήτης, για μόνιμη και  σταθερή εργασία, με δεδομένο ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες του Πανεπιστημίου Κρήτης.  

Επιπλέον, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης καλεί την κα. Υπουργό Παιδείας να  προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί η  μόνιμη εργασιακή σχέση των 12 συμβασιούχων Φυλάκων του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης και στο αίτημα των εργαζομένων.  

Οι βουλευτές ζητούν από την αρμόδια Υπουργό να λάβει υπόψη της την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και να τους ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεισμός: Ζημιές σε 100 κτίρια του Δήμου Μινώα - Στο Αρκαλοχώρι ο Ευθύμιος Λέκκας (φωτο)

Κρήτη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μέσα σε βαρέλι!

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο: Πουλούσαν μαϊμού προϊόντα για γνήσια

μαϊμού προιοντα

Χειροπέδες φόρεααν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο Έλληνες κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί σημάτων, πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα το Σάββατο (25/9) από αστυνομικούς της Χερσονήσου με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμων εταιριών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχειρήσεις ιδιοκτησίας των δύο ανδρών. .

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε διάθεση προϊόντων ένδυσης προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμων εταιρειών και συνελήφθησαν. Επίσης κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα απομίμησης.  Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Θρήνος για τον άτυχο Γιώργο, το 40ο θύμα στην άσφαλτο...

Κορωνοϊός: Πώς θα χορηγηθούν τα μονοκλωνικά αντισώματα

Ηράκλειο: Αυξήθηκαν οι χρήστες ψυχοφαρμάκων, σύμφωνα με έρευνα

ESPA BANNER