Κρήτη

Ηράκλειο

Στη Βουλή σήμερα τα εγκαταλελειμμένα κτίρια του Ηρακλείου

εγκαταλελειμμένα κέντρο

Στην ολομέλεια της Βουλής συζητείται σήμερα, επίκαιρη ερώτηση για τη συντήρηση, την αξιοποίηση και τη χρήση των εγκαταλελειμμένων δημοσίων κτιρίων του Ηρακλείου την οποία, κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης. 

Με την επίκαιρη ερώτηση ο κ. Βαρδάκης, ζητά την  επανεξέταση του αιτήματος του Δήμου Ηρακλείου, για την παραχώρησή των συγκεκριμένων κτιρίων προς χρήση των υπηρεσιών του Δήμου και συνεπώς προς όφελος των πολιτών.

Εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηρακλείου, υπάρχουν δημόσια κτίρια, τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί, εδώ και πολλά χρόνια και παραμένουν αναξιοποίητα, με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί μεγάλες φθορές, αποτελώντας ταυτόχρονα δημόσιο κίνδυνο για τους πολίτες. 

 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER