Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δήμου Γιώργος Αντωνάκης, μετά την ανακοπή που υπέστη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του μετά την επέμβαση - "μπαλονάκι", ωστόσο και αυτό το 24ωρο είναι κρίσιμο.
Κατά τη χθεσινή ενημέρωση προς την οικογένειά του χαρακτήρισαν την κατάστασή του σοβαρή αλλά ελεγχόμενη ενώ νεότερη ενημέρωση αναμένεται μετά τις 3 το απόγευμα.
Στο πλευρό του Γιώργου Αντωνάκη βρίσκονται η σύζυγος και οι δύο του κόρες, καθώς και φίλοι και συνεργάτες, οι οποίοι συγκλονίστηκαν από την περιπέτεια της υγείας του ενώ με θερμά λόγια μίλησε για τον συνεργάτη του ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.
Σταθερή η κατάσταση του Γιώργου Αντωνάκη


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.