Κρήτη

Ηράκλειο

Πότε θα λειτουργήσουν όλα τα χειρουργεία στο Βενιζέλειο; - Υποσχέσεις για προσλήψεις

χειρουργείο

Τη διαβεβαίωση ότι, μέχρι το τέλος του μήνα, θα τακτοποιηθεί το ζήτημα των χειρουργικών τραπεζιών, στο Βενιζέλειο που εκκρεμεί από το 2007, έδωσε με δηλώσεις του στο «Ράδιο Κρήτη» και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο Ηρακλειώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης. Υπενθυμίζουμε από λόγω έλλειψης προσωπικού λειτουργούν τα 5 από τα 8 χειρουργικά τραπέζια για τακτικά χειρουργεία.
Όπως είπε, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν προσληφθεί μέσω ΟΑΕΔ 16 νοσηλευτές για ένα χρόνο, ενώ θα υπάρξουν και 7 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών. Σημείωσε, δε, ότι θα υπάρξει παρέμβαση ώστε να δρομολογηθεί και η πρόσληψη ακόμη 10 νοσηλευτών με «μπλοκάκι». Ο κ. Βαρδάκης σημείωσε πάντως, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, το πρόβλημα εντοπίζεται μόνον στους νοσηλευτές καθώς γιατροί … υπάρχουν.

Ελένη Μπουρμά

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - 3η ΕΜΑΚ: Απεγκλώβισε άλογο από πηγάδι - βίντεο

άλογο

Μια ασυνήθιστη αποστολή έφεραν εις πέρας σήμερα στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ, του Π.Κ. Πύργου Μονοφατσίου και του Π.Κ. Μοιρών.

Κλήθηκαν να επέμβουν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανάσυρσης αλόγου από πηγάδι σε περιοχή  της ενδοχώρας του Ηρακλείου και συγκεκριμένα από το Ασήμι του Νομού Ηρακλείου Κρήτης

φωτο αρχείου

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

TEE: Ενισχύει τους εφευρέτες και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Νέα έργα 11 εκατ. ευρώ διεκδικεί από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης»

Η τιρκουάζ λίμνη του θανάτου: Το πιο όμορφο θέαμα του κόσμου μπορεί να σε σκοτώσει