Κρήτη

Ηράκλειο

Πώς θα λειτουργήσει το νέο Open Mall στο Ηράκλειο

open mall

Οι επόμενες κινήσεις με αφορμή το ανοιχτό εμπορικό κέντρο στο Ηράκλειο, σχεδιάζονται από Δήμο Ηρακλείου και Εμπορικό Σύλλογο. 

Σε μια δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα, με τις εκπτώσεις να μην έχουν δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας, για το ότι το νέο Open Mall θα μπορέσει να ενισχύσει τη ρευστότητα. 

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να δημιουργηθεί ένα info kiosk στην είσοδο του Εμπορικού Κέντρου, που θα ενημερώνει για όλες τις δράσεις, αλλά και τις προσφορές του Mall, ενώ θα υπάρχει και κατάλληλη σήμανση. 

Την ίδια στιγμή, τα καταστήματα που πρόκειται να συμμετέχουν στο ανοιχτό εμπορικό κέντρο αναμένεται να έχουν μια ομοιομορφία ως προς τη σήμανση και την εξωτερική εμφάνιση, προκειμένου να είναι ξεκάθαρο το ποιοι και πόσοι συμμετέχουν στη συνεργατική δράση. 

Από την πλευρά τους οι έμποροι αναμένεται να δημιουργήσουν μια κάρτα ανοιχτού εμπορικού κέντρου για τους επισκέπτες, αλλά και ένα πλαίσιο δράσεων και προωθητικών ενεργειών, στη λογική ενός εμπορικού κέντρου. 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 74 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.215, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 74 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα: 39 στο Ηράκλειο, 18 στο Ρέθυμνο, 15 στα Χανιά και 2 στο Λασίθι.

Δείτε την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πίεση στα νοσοκομεία της Κρήτης: Πάνω από 100 οι ασθενείς με κορωνοϊό

Σουρβίνος στο Ράδιο Κρήτη: Περιμένω ακόμα και τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στην Κρήτη

Κορωνοϊός – Σχολεία: Ματαίωση των προαγωγικών εξετάσεων εξετάζει το υπουργείο Παιδείας