Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Κεγκέρογλου για την ανακαίνιση του παλιού κτιρίου του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

Βασίλης Κεγκέρογλου

Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υγείας και Υποδομών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την ανακαίνιση και αναβάθμιση του παλαιού κτιρίου Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο που ήταν διαχρονική ανάγκη και είχε δρομολογηθεί από το 2012-2013 και την μετεγκατάσταση στους νέους χώρους, κλινικών και άλλων δραστηριοτήτων που μέχρι τώρα στεγάζονται στο παλαιό κτίριο, γίνεται απόλυτα εφικτή η ανακαίνιση και αναβάθμισή του.

Επειδή η μετεγκατάσταση ολοκληρώνεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοίκησης τον επόμενο μήνα.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

1.Υπάρχουνμελέτες κι αν όχι, προτίθεστε να αναθέσετε άμεσα την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του παλαιού κτιρίου;
2.Σε ποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα εντάξετε την εκπόνηση της μελέτης και την κατασκευή του έργου;».

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER