Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έμπαιναν στα καταστήματα και άρπαζαν τα πορτοφόλια των πελατών

κλέβω πορτοφόλι

Αντιμέτωπες με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται πλέον δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία οι οποίες εδώ και δύο μήνες, έμπαιναν στα καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου με μοναδικό σκοπό ... να κάνουν δικά τους τα πορτοφόλια των ανυποψίαστων πελατών.

Οι δύο γυναίκες 26 και 33 ετών με έφεση στις κλοπές, έπεσαν το βράδυ της Κυριακής στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου με τους αστυνομικούς της υπηρεσίας να τους καταλογίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ 14 περιπτώσεις κλοπών. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ekriti.gr οι δύο Βουλγάρες έμπαιναν στα καταστήματα και αφού πλησίαζαν τα υποψήφια θύματά τους, ετοίμαζαν το σχέδιο τους.

Πηγές ανέφεραν ότι μόλις οι πελάτες εστίαζαν την προσοχή τους σε κάτι άλλο, εκείνες το εκμεταλλεύονταν και με τρόπο ο οποίος έχει καταγραφεί και σε βίντεο τα οποία αξιοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, αφαιρούσαν τα πορτοφόλια.Στο στόχαστρό τους είχαν μπει και τουρίστριες αλλά και Ελληνίδες οι οποίες όταν αντιλαμβάνονταν την απουσία του πορτοφολιού, ήταν πλέον αργά. 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ήρθα από την Κρήτη για να την αποχαιρετίσω (βίντεο)

το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά

«Η Φώφη μας». Έτσι μιλούν για τη Φώφη Γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη Μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Πολύς κόσμος είναι συγκεντρωμένος έξω από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης, όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Φώφης Γεννηματά.

Της «Φώφης τους», που ήρθαν από κάθε γωνιά της γης για να αποχαιρετίσουν.

Όπως ένας ηλικιωμένος άνδρας που ταξίδεψε από την Κρήτη. «Η Φώφη μας δίδαξε όλο τον πολιτικό κόσμο ήθος και εντιμότητα. Είναι άξια συνεχιστής της οικογένειας Γεννηματά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει», τόνισε.

Ένας άλλος άνδρας «ευχήθηκε», η Φώφη Γεννηματά «να πει μια κουβέντα στον πατέρα της να βρεθεί ένας σαν αυτόν σ’ αυτή τη χώρα», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «αν είχαμε άλλες 10 γυναίκες σαν τη Φώφη θα προχωρούσαμε πιο δυνατά, πιο δημιουργικά».

Και μια γυναίκα, με τα μάτια βουρκωμένα και τη φωνή να σπάει, επεσήμανε ότι η Φώφη Γεννηματά ήταν «ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που θα αφήσει μεγάλο κενό».

 

 

 

ειδησεις σημερα

Φώφη Γεννηματά: Σήμερα το "ύστατο χαίρε" - Εθνικό πένθος

Φώφη Γεννηματά: Στη Μητρόπολη Αθηνών η σορός της (βίντεο - φωτο)

Φώφη Γεννηματά: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της (βίντεο)

 

ESPA BANNER