Κρήτη

Ηράκλειο

"Λουκέτο" σε μαγαζί στην παραλιακή του Ηρακλείου

διασκέδαση

Νέο λουκέτο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μπήκε τα ξημερώματα από την τοπική ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μαγαζί βρίσκεται στην παραλιακή του Ηρακλείου και η αναστολή λειτουργίας η οποία του επιβλήθηκε έχει διάρκεια 15 ημερών. Επίσης, στην ιδιοκτησία επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στην επιχείρηση βρίσκονταν περισσότεροι θαμώνες από το προβλεπόμενο και ως εκ τούτου επιβλήθηκαν οι παραπάνω κυρώσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες κυρώσεις επιβλήθηκαν και σε κεντρικές επιχειρήσεις του Ηρακλείου ωστόσο με προσωρινή απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείο, τα εν λόγω καταστήματα άνοιξαν ξανά. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Τι έδειξε και το δεύτερο τεστ κορωνοϊού για τον 39χρονο στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ

ΠΑΓΝΗ (imageonline)

Δεν έχει προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό ο 39χρονος που νοσηλεύεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το ekriti.gr ο 39χρονος, εκτός το τεστ κορωνοϊού στο οποίο είχε υποβληθεί πριν την μεταφορά του στην Κρήτη, υποβλήθηκε και σε νέο τεστ μετά την εισαγωγή του στο ΠΑΓΝΗ.

Νωρίς το βράδυ και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, τα αποτελέσματα βγήκαν και είναι αρνητικά ως προς τον κορωνοϊό.

Ο 39χρονος ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με αναπνευστική και ηπατική ανεπάρκεια και διακομίσθηκε από τη Ρόδο στο Ηράκλειο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό, εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 70χρονος Κρητικός η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση τις προηγούμενες ημέρες με συνέπεια να εισαχθεί στη ΜΕΘ, από την Κλινική Covid όπου νοσηλευόταν αρχικά. 

Τέλος, στην Κλινική Covid σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται η 69χρονη σύζυγός του 70χρονου.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης