Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο για οδηγό μηχανής

παρασυρση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το πρωί στο Λασίθι και συγκεκριμένα στον Κουτσουρά Ιεράπετρας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας περίπου 35 ετών, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια σε τοιχίο οικίας. 

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια ο 35χρονος αλλοδαπός να τραυματιστεί σοβαρά σε αρκετά σημεία του σώματός του. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να διακομισθεί στο Ηράκλειο εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί, ξεκίνησε η μεταφορά του τραυματία για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα εισαχθεί στο χειρουργείο.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ekriti.gr ότι στο χώρο του τροχαίο βρέθηκε προστατευτικό κράνος ωστόσο οι Αρχές δεν έχουν εξακριβώσει αν το φορούσε ή όχι ωστόσο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στο τροχαίο δεν εμπλέκεται τρίτο άτομο.

Γ.Π.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δωρεά 350 ζευγάρια παπούτσια νοσοκομειακής χρήσης

δωρεά παπούτσια κορωνοϊός

Τριακόσια πενήντα ζευγάρια ειδικά υποδήματα νοσοκομειακής χρήσης  παραδόθηκαν στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, παρουσία της Διοικήτριας Λένας Μπορμπουδάκη και του Προϊσταμένου του Τμήματος Προμηθειών της υπηρεσίας, Μιχάλη Πλατάκη .

Πρόκειται για την ευγενική δωρεά της εταιρείας COSMOSSPORT, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και ευαισθητοποίησης, με στόχο την ενίσχυση των παρεχόμενων μέσων των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, η δωρεά αφορά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομειακών μονάδων το νησιού στους οποίους και έχει ξεκινήσει ήδη η διανομή από την 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στην εταιρεία, στον κ. Τσικνάκη Μιχάλη και Δαφνομήλη Επαμεινώνδα, για την ευγενική αυτή χορηγία, ευχόμενη σε όλο το στελεχιακό της δυναμικό υγεία και πρόοδο.