Κρήτη

Ηράκλειο

Κουζουλάθηκε ο αγρότης: Του έκαναν το λιόφυτο... νεκροταφείο!

αγιος κωνσταντινος κοιμητηριο ηρακλειο.jpg

Δεν παύουν να προκαλούν έκπληξη τα περιστατικά λαθών και γραφειοκρατίας, που φτάνουν στα όρια της τρέλας τους πολίτες.
Ο 64χρονος αγρότης Γιώργος Βασιλάκης από τον Ζαρό, έπαιρνε κανονικά επί σειρά ετών την επιδότηση για λιόφυτο που διατηρεί έξω από το χωριό.
Ωστόσο την τελευταία φορά που πήγε να ενεργοποιήσει δικαιώματα, τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη:
Όπως τον ενημέρωσε η υπάλληλος, δεν θα έπαιρνε χρήματα, γιατί απλά, το λιόφυτο έγινε... νεκροταφείο!
Ο αγρότης δεν πίστευε στα αυτιά του. "Μα να μου πει ότι το λιόφυτό μου έγινε νεκροταφείο; Τι είναι αυτά που μου λες, θα με κουζουλάνεις; το λιόφυτό μου δεν έχει καμία σχέση με το νεκροταφείο" της είπα, αλλά αυτή τα ίδια: το λιόφυτο έγινε νεκροταφείο, δεν δικαιούστε επιδότηση.
Εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω, διερωτάται μιλώντας στο ekriti ο κ. Βασιλάκης και μεταξύ σοβαρού και αστείου λέει: "να κάμω τον παπά του νεκροταφείου να τους ευλογήσω γιατί αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα..."

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής