Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Βρήκαν τον"ποντικό" που έμπαινε από τις μπαλκονόπορτες

διαρρήκτης

Στα ίχνη ενός άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι έμπαινε σε σπίτια στο Ηράκλειο, έφτασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 36χρονο Ρομά ο οποίος, όπως λένε οι πληροφορίες, έμπαινε στα σπίτια από τις μπαλκονόπορτες και συγκεκριμένα εκείνες που ήταν ανασφάλιστες.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την έρευνα της Αστυνομίας, εμπλέκεται σε 13 περιπτώσεις κλοπών που έγιναν το 2018 και συγκεκριμένα από τις 2 Σεπτεμβρίου έως και τις 22 Νοεμβρίου. Η χρηματική αξία των όσων κατάφερε να αρπάξει φτάνει τις 45.000 ευρώ. 

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Γ.Π.

 

Κρήτη

Χανιά

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών στα Χανιά

Φυλακές χανίων

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ένωσης  Υπαλλήλων Εξωτερικής  Φρούρησης  Καταστημάτων  Κράτησης  Ν.  Χανίων, σε ανακοίνωσή του τονίζει πως,  για  λόγους Κοινωνικής  Ευθύνης  απέναντι  στους  Κρατουμένους  και  τους  Συγγενείς τους και  μετά  από  Ομόφωνη  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως, Αναστέλλονται  Προσωρινά οι  Στάσεις Εργασίας  από Δευτέρα 27-01-2020  "και μέχρι νεωτέρας παρ’ όλο που έως  τώρα  δεν  έχει  υπάρξει  κάποια  ανταπόκριση  από  την  πολιτεία", όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.