Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στα "χέρια" της Τροχαίας το ΙΧ που... τράβηξε τα βλέμματα (βίντεο)

αυτοκινητο μέγαρο

Τα βλέμματα όλων των οδηγών που χθες βράδυ κινούνταν στην παραλιακή του Ηρακλείου, τράβηξε ένα ΙΧ το οποίο όμως ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί. 

Μετά από καταγγελίες που έγιναν, καθώς το συγκεκριμένο όχημα φέρεται να είχε εμπλακεί και σε τροχαίο ατύχημα στις 8 Ιουλίου, το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου κινήθηκε γρήγορα και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισε ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο στον χώρο όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του άρθρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ΙΧ έχει κληθεί από την Τροχαία για τα περαιτέρω.

Δείτε το όχημα να κινείται στην παραλιακή του Ηρακλείου, σε βίντεο που ανήρτησε ο Γιάννης Λιονάκης και θα καταλάβετε για τι όχημα πρόκειται...

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!