Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική για εστία φωτιάς

πυροσβέστης

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι- και για δεύτερη φορά σήμερα Σάββατο- στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου εξαιτίας μικρής εστίας φωτιάς σε ξερόχορτα, σε σημείο νότια της Παλιανής.

Άμεσα έσπευσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες. Στην περιοχή δεν φυσάει και δεν υπήρξε μεγάλος λόγος ανησυχίας, ωστόσο με την άμεση κινητοποίηση η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε λαστιχώσεις του δικτύου άρδευσης της περιοχής. 

Εν τω μεταξύ, πολύ υψηλός θα είναι σήμερα ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς στα Χανιά, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Εικόνες σοκ από το σκηνικό τρόμου με τους πυροβολισμούς έξω από την ταβέρνα

Ηράκλειο: Τη βρήκαν νεκρή στο μπάνιο τα ξημερώματα

Ηράκλειο: Ενισχυμένο "testing" από σήμερα για ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER