Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μισό χρόνο για ένα ραντεβού στο νοσοκομείο...

βεν1

Προσπαθεί απελπισμένα να κλείσει ραντεβού στο Βενιζέλειο, κάτι που αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο. Ο Ηρακλειώτης συνταξιούχος του ΙΚΑ Μιχάλης Φραγκάκης, περιγράφει στο ekriti.gr την δική του περιπέτεια, που ξεκίνησε από την ανάγκη επανελέγχου του θυρεοειδή του, από τον οποίο πάσχει εδώ και 15 χρόνια. Γι' αυτό τον λόγο πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου να κλείσει ραντεβού για ενδοκρινολόγο.

βεν3

βεν3, by mpeka

«Πρώτη φορά πήγα στο νοσοκομείο στις 30 Απριλίου, πήρα χαρτάκι και περίμενα στην σειρά να κλείσω δύο ραντεβού, ένα για μένα και ένα για την γυναίκα μου. Όταν ήρθε η σειρά μου η κοπέλα στο γκισέ μου είπε ότι τελείωσαν τα ραντεβού, και να πάω πάλι στις 22 Ιουνίου για νέο», αναφέρει στο ekriti.gr o κ. Φραγκάκης.
Πήγα πάλι σήμερα το πρωί και πήρα πάλι δύο νούμερα ένα για μένα και ένα για την γυναίκα μου. Όταν ήρθε πάλι η σειρά μου η κοπέλα στο γκισέ των ραντεβού, μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμο μόνο ένα ραντεβού, δυστυχώς. Αναγκάζομαι και κλείνω για την γυναίκα μου στις 6 Σεπτεμβρίου και για μένα μου λέει ελάτε τότε και σεις για νέο ραντεβού. "Είναι δυνατόν να προσπαθώ έξι μήνες να κλείσω ραντεβού για τον ενδοκρινολόγο για να με δει μετά από δύο μήνες και να μην μπορώ;", διερωτάται ο κ. Μιχάλης.

βεν2

βεν2, by mpeka

Αν πάω Σεπτέμβριο θα κλείσω μετά από δύο μήνες επίσκεψη αν προλάβω πάλι, έτσι θα πηγαίνω πότε θα με ελέγξουν  εμένα, πρέπει να πεθάνω πρώτα για να μου δώσουν σημασία ή να περιμένω ένα χρόνο για το ραντεβού, λέει με παράπονο και αγανάκτηση ο Ηρακλειώτης συνταξιούχος.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - καταγγελία: Κλείνει δημοτικό σχολείο (που άνοιξε σήμερα) λόγω έργων

σχολικη αιθουσα

Είναι από τις στιγμές που δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με τον προγραμματισμό των έργων στο Ηράκλειο.

Κι αυτό γιατί το Δημοτικό Σχολείο στο Βενεράτο - το οποίο άνοιξε σήμερα για τους μαθητές και τους δασκάλους μετά την πολύμηνη αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας λόγω κορωνοϊού - θα κλείσει (!) για δύο ημέρες λόγω ...έργων που θα εκτελέσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου... Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει μέσω διαδικτύου, το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε ...αρμοδίως σήμερα.

Τα ερωτήματα βέβαια που προκύπτουν είναι αμείλικτα: Πως είναι δυνατόν να κλείσει ένα σχολείο που μόλις άνοιξε, ενώ ο δήμος και οι υπηρεσίες του είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα την ευκαιρία να εκτελέσουν τις εργασίες αυτές, χωρίς να χρειαστεί να αναστείλει τις δραστηριότητές του το δημοτικό σχολείο και να αναστατωθούν - για πολλοστή φορά - οι γονείς και οι μαθητές;

Πέρα από ...χρονοδιαγράμματα και άλλα γραφειοκρατικά θέματα που μπορεί να επικαλεστούν οι αρμόδιοι ως δικαιολογία, αναρωτήθηκε κανείς τι σημαίνει αυτό για την ψυχολογία των παιδιών το άνοιξε - κλείσε;

Ρώτησε κανείς τους γονείς που σήμερα το πρωί έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο και μετά πήγαν στις δουλειές τους, τι θα τα ...κάνουν τις επόμενες ημέρες;

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση - καταγγελία που έγινε στο facebook, για το θέμα αυτό: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Η Ένωση Γονέων για το σημερινό άνοιγμα των σχολείων

Ηράκλειο: Απειλές σε βάρος φαρμακοποιών από... οργισμένους γονείς για τα self test!

Κορωνοϊός - Άνοιγμα σχολείων: Σε 3.000 ανέρχονται τα θετικά self test