Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η κούτα... έβαλε σε μπελάδες τον 30χρονο

σύλληψη ναυτικών

Στη σύλληψη ενός 30χρονου Έλληνα προχώρησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Ηρακλείου, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων.
Συγκεκριμένα και μετά από έλεγχο στον 30χρονο βρέθηκε να μεταφέρει πλησίον του σπιτιού του μία κούτα που όπως διαπιστώθηκε περιείχε 200 πακέτα τσιγάρα και 100 συσκευασίες καπνού των πενήντα γρ. έκαστη, στερούμενα στο σύνολό τους, τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

τα λαθραία τσιγάρα
τα λαθραία τσιγάρα

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα καπνικά προϊόντα, τα οποία αφού παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών ανέρχεται στο ποσό των 2.063,93 ευρώ.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε αποθήκες - Τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

φωτιά, πυροσβεστική

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην Δημοτική Ενότητα Θερίσου στα Χανιά.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο όπου στεγάζονται τρεις τουλάχιστον επιχειρήσεις. Λόγω των έφλεκτων υλικών που υπάρχουν η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, σήμανε συναγερμός ενώ ισχυρές δυνάμεις έδωσαν μάχη με τις φλόγες. Συνολικά στο συμβάν επιχείρησαν 39 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. διερευνά τα αίτια.

 

(Φωτογραφία αρχείου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Καστέλλι: Τραγωδία στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου!

Ηράκλειο: Η κάνναβη του "πέρασε" χειροπέδες

Κρήτη: Μία σύλληψη και μία δικογραφία από την Αστυνομία