Κρήτη

Ηράκλειο

Εκδήλωση της Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Οικονομολόγων ενόψει εκλογών

οικονομικο επιμελητηριο

Η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στο Ηράκλειο την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 με θέμα :

«Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις 15/12. Η παρέμβασή μας από τη σκοπιά των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων οικονομολόγων», με ομιλητή τον Βασίλη Βλαχάκη, μέλος της ΣτΑ,

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οικονομικού Επιμελητηρίου,

στη Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως 105.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Κόλπος Δερματά και Ίδης συζητώνται στη Λότζια

Η Λότζια

Το “πάγωμα” των εργασιών στον Κόλπο του Δερματά, η εργολαβία ανάπλασης στον πεζόδρομο της Καλοκαιρινού- Ίδης και επεξηγήσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων, είναι τα τρία θέματα που θα συζητηθούν αύριο (22/1), στη μια το μεσημέρι, μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στη Λότζια.

Την πρόσκληση για τη διαπαραταξιακή σύσκεψη και την ατζέντα των θεμάτων απέστειλε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της παράταξης ΣΥΝ+ΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του Πέτρου Ινιωτάκη με την οποία ζητείται από την δημοτική αρχή “ο αποχαρακτηρισμός της περιοχής του Κόλπου του Δερματά ως Τουριστικής Μαρίνας “, καθώς και η εκκίνηση των διαδικασιών έκδοσης της Περιβαλλοντικής αδειοδότησης και της έγκρισης κατασκευής έργων όπως προβλέπει η συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη