Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αναβάλλεται το 11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, αναβάλλεται η διεξαγωγή του 11ου Παιδικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 8 Μαρτίου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το 11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Το Μυστήριο των Χαμένων Συνταγών» είναι αφιερωμένο στην κρητική διατροφή και θα επαναπροσδιοριστεί σε νέα ημερομηνία.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πορεία από αλληλέγγυους στον Κουφοντίνα - Τα ΜΑΤ στο σημείο

Πορεία υπό την επιτήρηση της αστυνομίας

Πορεία πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, στους δρόμους του Ηρακλείου, αλληλέγγυοι στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη, Κουφοντίνα, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ 11 άτομα και καταδικάστηκε 11 φορές σε ισόβια.

Πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου
Πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου

Τα άτομα αυτά προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση, γεγονός όμως που αποφεύχθηκε χάρη στην έγκαιρη συμβολή της Αστυνομίας, καθώς στο σημείο βρέθηκαν 3 διμοιρίες των ΜΑΤ, με περιπολικά και μηχανές.

Αλληλέγγυοι στον Κουφοντινα
Αλληλέγγυοι στον Κουφοντινα

Υπενθυμίζεται ότι και το πρωί της Κυριακής, αντίστοιχες συλλογικότητες προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης και να δημιουργήσουν επεισόδια, κάτιο το οποίο όμως απέτρεψαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είναι αποφασισμένες να διαλύσουν όλες τις εστίες του αντιεξουσιαστικού χώρου, που δρουν παραβατικά στο Ηράκλειο.

Ειδήσεις σήμερα 

Κοφτερίδης στο Ράδιο Κρήτη: Lockdown στο Ηράκλειο όπως τον Μάρτιο

Κρήτη - κορωνοϊός: Ιικό φορτίο σε λύματα περιοχών που ήταν "καθαρές"

Ηράκλειο: Στα "κάγκελα" οι ξενοδοχοϋπάλληλοι για τη σύμβαση εργασίας - Τί απαντούν οι ξενοδόχοι