Κρήτη

Ηράκλειο

Η αλήθεια για τα ξενοδοχεία και τα κρούσματα covid στη Χερσόνησο

δωματιο ξενοδοχειου

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί το τρίτο ξενοδοχείο covid στη Χερσόνησο και άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι τα άλλα δύο... γέμισαν από κρούσματα!

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος ξεκαθάρισε τα πράγματα μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη, λέγοντας κατηγορηματικά, ότι το τρίτο ξενοδοχείο αποτελεί το αίτημα του ίδιου, εδώ και καιρό, να βρεθεί χώρος εκτός αστικού ιστού, που ικανοποιήθηκε από το υπουργείο.

"Αυτή τη στιγμή στα δύο ξενοδοχεία covid φιλοξενούνται συνολικά τρία περιστατικά, και άλλα δύο άτομα τα οποία είναι συνοδοί ασθενών. Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα που ακούγονται είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων, με στόχο να πληγεί ο τουρισμός μας".

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η Χερσόνησος και οι άλλες τουριστικές περιοχές του Δήμου του, είναι ασφαλείς προορισμοί, ακριβώς επειδή τα μέτρα προστασίας είναι αυστηρά, παρακολουθούνται και εφαρμόζονται.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER