Κρήτη

Ηράκλειο

Γιορτή λαμπάδας στο ΙΤΕ με κέφι και φαντασία (φωτογραφίες)

ite7.jpg

Μία όμορφη γιορτή, διοργάνωσε ενόψει Πάσχα, για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Εργαζομένων ΙΤΕ. Η "Γιορτή της Λαμπάδας" αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δημιουργία, στην οποία συμμετείχαν με πολύ κέφι εργαζόμενοι στο ΙΤΕ, τα παιδιά τους αλλά και ερευνητές.

ite8.jpg

ite8.jpg, by renas

 

ite6.jpg

ite6.jpg, by renas

ite5.jpg

ite5.jpg, by renas

 

ite4.jpg

ite4.jpg, by renas

ite3.jpg

ite3.jpg, by renas

 

ite2.jpg

ite2.jpg, by renas

ite1.jpg

ite1.jpg, by renas

ite9.jpg

ite9.jpg, by renas

Ντυμένοι... στο κλίμα των ημερών, μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δημιουργώντας όμορφα αντικείμενα με κέφι και φαντασία, ευχόμενοι Καλό Πάσχα.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστολή Φραγκάκη σε Καραμανλή για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Καστελλίου

Φραγκάκης

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία ζητάει την αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το υπάρχον σχέδιο προβλέπει – στο ανωτέρω τμήμα - την κατασκευή ανοιχτού αυτοκινητόδρομου μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση, με συνέπεια να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος των διερχόμενων οδηγών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της κυκλοφορίας που θα σημειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα. Γράφει ο Μανόλης Ν. Σφακιανάκης

Ηράκλειο - Εστίαση: Επιπλέον μέτρα στήριξη ζήτησαν οι επαγγελματίες

Ηράκλειο: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων