Κρήτη

Ηράκλειο

Γιάννης Μιχελογιαννάκης: Δέχομαι προτάσεις για να ηγηθώ ψηφοδελτίου στο Δήμο Ηρακλείου

Γιαννης Μιχελογιαννακης

Θετικά βλέπει μία ενδεχόμενη ενασχόλησή του με τον Δήμο Ηρακλείου, ως επικεφαλής ψηφοδελτίου στις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, όπως δήλωσε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη .

Ο κ. Μιχελογιαννάκης παραδέχθηκε ότι τον ενδιαφέρει ο Δήμος, άλλωστε έχει μία 16ετή εμπειρία με τα κοινά σε τοπικό επίπεδο, καθώς διετέλεσε δημοτικός αλλά και νομαρχιακός σύμβουλος αλλά και 8ετή εμπειρία στη Βουλή.

"Μιλώ με πολίτες οι οποίοι με παροτρύνουν να ασχοληθώ. Με ενδιαφέρει ο Δήμος, αγαπώ το Ηράκλειο, ζω εδώ και θέλω να βοηθήσω", είπε ο κ. Μιχελογιαννάκης

Κληθείς να σχολιάσει το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής, τόνισε ότι υστερεί σε όραμα αλλά και στη διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη: Πόκερ στο καφενείο σα να μην υπάρχει κορωνοϊός!

Κρήτη

Ηράκλειο

Κινητοποίηση από τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

αποκλεισμός γραφείων στο πανεπιστήμιο

Στον αποκλεισμό των διοικητικών υπηρεσιών της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης προχώρησαν φοιτητές του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Όπως αναγράφεται στο πανό που έχει αναρτηθεί από τους φοιτητές, η κινητοποίηση έγινε με φόντο το νομοσχέδιο για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, τις διαγραφές αλλά και για το γεγονός ότι οι φοιτητές δεν μπαίνουν πλέον στις κλινικές.

Οι φοιτητές προχώρησαν σε αποκλεισμό και όχι σε κατάληψη
Οι φοιτητές προχώρησαν σε αποκλεισμό και όχι σε κατάληψη
το πανό με τα αιτήματα των φοιτητών
το πανό με τα αιτήματα των φοιτητών

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Κρήτη: Ο νεαρός συνελήφθη λίγο μετά το τροχαίο