Κρήτη

Ηράκλειο

«Ευρώπη: πηγή» έκφρασης για τη διαφορετικότητα» από την «Ζωοδόχο Πηγή»

ζωοδοχος πηγη

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 και ώρα 10 το πρωί, πραγματοποιείται ενημερωτική εκδήλωση με θέμα
«Ευρώπη: «πηγή» έκφρασης για τη διαφορετικότητα», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» (Μικράς Ασίας 30, Σταθμός ΑΤ ΟΤΕ, Νέα Αλικαρνασσός).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων με διακριτικό τίτλο Europe in My Region 2018, που συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευρεία ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη συμβολή της Ευρωπαϊκής  Ένωσης στην υλοποίηση έργων που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και ειδικότερα για την παρέμβαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη 2014-2020» στην υποστήριξη κοινωνικών δομών φιλοξενίας ΑμεΑ.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» και να αλληλεπιδράσουν δημιουργικά με τα παιδιά-ωφελούμενους του Κέντρου μας, σε διάφορα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Κρήτη: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων με φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο

Οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμού έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης

Με αιχμή το προωθούμενο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Κρήτη την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο και Χανιά, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου. Στα Χανιά, οι εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10:30 το πρωί, ενώ στο Ηράκλειο τα Σωματεία καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.

Στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος" και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσαράς "Η Φαιστός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηδάκης: Τι περιλαμβάνει το εργασιακό νομοσχέδιο για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση

Εργασιακά: Ανατροπές στο 8ωρο, αύξηση υπερωριών χωρίς αμοιβή

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο επιταχύνει την διαδικασία