Κρήτη

Ηράκλειο

ΔΕΠΑΝΑΛ: Μόνο με θερμομέτρηση ο καφές στα δημοτικά καταστήματα

καφές dalgona

Μόνο με θερμομέτρηση θα μπορεί κανείς- όταν με το καλό ανοίξει η εστίαση- να επισκέπτεται τα δημοτικά καταστήματα που διαχειρίζεται η ΔΕΠΑΝΑΛ και τα οποία βρίσκονται σε ανοικτούς, υπαίθριους χώρους.

Τα θετικά προμηνύματα για άνοιγμα της εστίασης, μετά από το πολυμηνο lockdown στον κλάδο, δέκτηκαν με ανακούφιση οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ανάμεσα τους και η ΔΕΠΑΝΑΛ που έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία ώστε να είναι όλα έτοιμα, και κυρίως υγειονομικά ασφαλή για το μεγάλο άνοιγμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα καταστήματα και αναψυκτήρια- φιλέτα που έχει υπό τη διαχείρισή της, όπως το cafe Mαρίνα, η ΟΑΣΗ, ο Πλάτανος, ο Κουμπές, το Πάρκο Γεωργιάδη και ο Καρτερός, αρχίζουν να εφαρμόζουν το νέο πλάνο λειτουργίας τους, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την υποχρεωτική θερμομέτρηση των πελατών.

Είναι αυτονόητη υποχρέωση της ΔΕΠΑΝΑΛ να λειτουργήσει τους χώρους με τη μέγιστη υγειονομική ασφάλεια” επισημαίνει μιλώντας στο ekriti.gr η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

Οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές, οι αποστάσεις ασφάλειας ανάμεσα στα τραπέζια θα είναι οι προβλεπόμενες και τα αντισηπτικά θα βρίσκονται παντού.

Πλεονέκτημα των δημοτικών καταστημάτων είναι ότι όλα τους έχουν στη διάθεσή τους πολλά τετραγωνικά μέτρα σε ανοικτούς χώρους, στην πλειοψηφία τους λειτουργούν κυρίως σε υπαίθριους χώρους. Αυτό που θα προστεθεί θα είναι τα θερμαντικά σώματα για να αντισταθμιστεί το κρύο που μπορεί να επικρατεί τον Μάρτιο, αν και με χαμηλές θερμοκρασίες ή υψηλές ο κόσμος φαίνεται αποφασισμένος να βγει από το σπίτι του και να εξορμήσει!

ΜΑΡΙΑ ΖΑΝΝΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Θαλάσσια σαλιγκάρια αυτο-αποκεφαλίζονται και μετά δημιουργούν ένα ολόκληρο νέο σώμα!

Κυκλοφόρησε το πρώτο επεξεργασμένο κρέας κοτόπουλου  

Κρήτη: Έκλεψαν ιερό λείψανο από εκκλησία (φωτογραφίες)

 

 

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Έκλεψαν επιχείρηση και η αστυνομία τους έπιασε ...παρακάτω

περιπολικό

Συνελήφθησαν, άμεσα σήμερα (17/5) το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για κλοπή

Ειδικότερα σήμερα το μεσημέρι, οι αλλοδαποί αφαίρεσαν από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού ηλεκτρονικές συσκευές. Από αστυνομικούς αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους οι αφαιρεθέντες ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Τον έπιασαν πριν "σπρώξει" τα ναρκωτικά στις πιάτσες των τοξικομανών

Ηράκλειο: Επεισοδιακό βράδυ - Απείλησε τους συγγενείς του με καραμπίνα

Γλυκά Νερά: Ώρα απαντήσεων για τον Γεωργιανό – Οι συμπτώσεις που τον «ενοχοποιούν»