Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

248.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο στη Βαγιωνιά

Image
απο την υπογραφή της σύμβασης
 clock 16:42 | 26/11/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου συντήρησης του δρόμου προς τον οικισμό Βαγιωνιάς με προϋπολογισμό 248.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Έφη Κουτεντάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο  Δήμαρχος Γόρτυνας Λευτέρης Κοκολάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα» Μιχάλης Κοκολάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Βαγιωνιάς Αντώνης Αθουσάκης, η Γενική διευθύντρια Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, το στέλεχος των τεχνικών υπηρεσιών Χαρά Τριαματάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «Λατομική ΑΤΕ» Αντώνης Ορφανουδάκης. 

Με το έργο πρόκειται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του επαρχιακού δικτύου στην περιοχή του οικισμού Βαγιωνιάς ώστε να μειωθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα και οι κίνδυνοι πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων με αποτέλεσμα την βελτίωση της οδικής ασφάλειας. 

Το φυσικό αντικείμενο αφορά την εφαρμογή κυρίως ασφαλτικών και καθαρισμού τάφρων καθώς και  μικρής έκτασης τοπικών -τμηματικών παρεμβάσεων οδοστρωσίας, καθαρισμού  τεχνικών απορροής ομβρίων υδάτων και εργασίες διαγράμμισης και σήμανσης.

 

Διαβάστε επίσης:

Ζωνιανά: Δεκάδες αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο χωριό

Ο ιερέας για τις ημίγυμνες φωτογραφίες: "Είμαστε κι εμείς άνθρωποι"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis