Κρήτη

Χανιά

Ξενάγηση στην Αρχαία Λάππα

Αρχαία Λάππα

Η Ιστορική, Λαογραφική και Αρχαιολογική Εταιρεία Κρήτης ( Ι. Λ. Α. Ε. Κ. ) οργανώνει εκδρομή με ξενάγηση και κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Εταιρείας στην Αργυρούπολη ( Αρχαία Λάππα ) Ρεθύμνης, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, με το εξής πρόγραμμα :

  • Αναχώρηση στις 09.00 από τα Δικαστήρια ( μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ).
  • Άφιξη στην Αργυρούπολη στις 10.00.
  • Ξενάγηση στις αρχαιότητες και τα αξιοθέατα της περιοχής ( 10.30 έως 13.00 )
  • Γεύμα - Κοπή Βασιλόπιτας – Διασκέδαση στην ταβέρνα Αρχαία Λάππα του Πέτρου Σεισάκη ( 13.00 – 16.00 )
  • Ελεύθερος χρόνος ( 16.00 – 17.00 )
  • Αναχώρηση στις 17.00. Καφές στον Βάμο στις 17.30.
  • Άφιξη στα Χανιά στις 20.00

Σημείωση 1η : Την ξενάγηση θα κάνει η αρχαιολόγος Ειρήνη Γαβριλάκη.

Σημείωση 2η : Συμμετοχή στην εκδρομή ( μετακίνηση με λεωφορεία Κυριακάκη - ξενάγηση – γεύμα – πίτα ) εικοσιπέντε ( 25 ) ευρώ.

Σημείωση 3η : Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στον αντιπρόεδρο της Εταιρείας κ. Γεώργιο Κουρμούλη ( τηλ. 28210 90168 και 69723 75508 ) και στην ταμία κ. Τζένη Παπαϊωάννου ( 28210 54229 και 69449 86609 ).

Κρήτη

Χανιά

Λοβέρδος από τα Χανιά: Η χώρα χρειάζεται ενεργή, πατριωτική, προοδευτική αντιπολίτευση

Ανδρέας Λοβέρδος

Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη ο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Λοβέρδος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, την οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι από τα Χανιά είχε ξεκινήσει τις πρώτες επαφές τον Δεκέμβριο του 2020 για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα

“Η χώρα χρειάζεται ενεργή, πατριωτική, προοδευτική αντιπολίτευση”, δήλωσε τονίζοντας ότι αν εκλεγεί, θα είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε έναν κατανοητό συμβολισμό.

"Ήρθα να στείλω μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ που εκφράζει τη δημοκρατική παράταξη θα μεγαλώσει και θα ειναι στα μεγάλα κόμματα της Ελλάδας. Προς το παρόν θα αντιπολιτεύεται και στο μάλλον θα κυβερνήσει", είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση του zarpanews.gr, αν ο δρόμος για να κυβερνήσει περνάει από μια συγκυβέρνηση με την ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Λοβέρδος απάντησε ότι εντός του 2022 ή το 2023 θα υπάρξουν σίγουρα δυο εκλογικές αναμετρήσεις, με την πρώτη να αποβαίνει άγονη λόγω απλής αναλογικής. “Στη δεύτερη ο Τσιπρας θα πέφτει κι εμείς θα ανεβαίνουμε και στόχος ειναι να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση“, συμπλήρωσε. Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε, τέλος τα βαφτίσια, είπε επίσης ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον νυν πολιτικό σχηματισμό όπου ανήκει.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου και την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να σχολιάσω, τα έχω πει και σε άλλες ομιλίες μου. Ας κάνει ο,τι θέλει. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, αλλά εγώ έχω τη δική μου πρόταση, την οποία θέτω στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους”.

Πηγή: zarpanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Παπανδρέου: Επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Βασίλης Κεγκέρογλου: Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Γερουλάνος - ΚΙΝΑΛ: Θα είμαι εκεί για να παλέψω - Τί είπε για τον Γιώργο Παπανδρέου

ESPA BANNER