Κρήτη

Χανιά

Τραγωδία: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό στα Λευκά Όρη

super puma

Τραγωδία στην Κρήτη! Νεκρή, λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε είναι η γυναίκα που έπεσε το μεσημέρι σε γκρεμό μεγάλου βάθους στα Λευκά όρη στα Χανιά, ενώ έκανε ορειβασία.

Η γυναίκα, μετά από πολύωρες προσπάθειες και μια γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε για τον εντοπισμό της, ανασύρθηκε τελικά από το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο είχε απογειωθεί από τη Ρόδο και συμμετείχε στις έρευνες. Το σώμα της άτυχης γυναίκας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Στην επιχείρηση διάσωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε μια δύσβατη περιοχή, έλαβαν μέρος άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, εθελοντές και άλλοι φορείς.

Το έργο των διασωστών ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς το σημείο ήταν απότομο και ο γκρεμός βάθους πολλών μέτρων.

Κρήτη

Ηράκλειο

ΔΕΥΑΗ: Προσοχή στην κατανάλωση νερού ενόψει καύσωνα

καύσωνας

Η ΔΕΥΑΗ καλεί τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην χρήση / κατανάλωση νερού αποφεύγοντας το πλύσιμο αυλών-αυτοκινήτων, λόγω και των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή του νερού καθημερινά στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση) .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τράβηξε μαχαίρι, μετά το τροχαίο

Ηράκλειο: Οι νεαροί πιάστηκαν στα χέρια - Αναστάτωση από τη συμπλοκή